lauantai 7. toukokuuta 2011

Satiinibolero ja -mekko rintakoristeineen

Tän kevään luvut alkaa olla paketissa ja pääsin koneen kimppuun ajan kanssa. Sain valmiiks tuon yli vuoden kesken roikkuneen mekon, ja harmiksi huomasin miten epäkiitollinen kangas on - pienikin tarttuma kankaaseen aiheuttaa nyppyjä pintaan. Mutta kaunis sen vaalean luumun väri on ja kivasti kiiltää valossa. Idea on yläosan löysässä kauluksessa, muuten on basicmalli polveen asti. Kaavat muuntelin Moda 2/99 mallista 16. Näpräsin vielä rintakorun samasta kankaasta ja ompelin siihen mustaa satiininauhaa ja helmiä. Voishan tuon hiuksiinkin vaikka laittaa.



Toinen luomus oli tuo bolero jonka kaavat muokkasin vanhasta Suuren käsityölehden jakun mallista 1 numerosta 1/99. Tuon reunuksen rypytyksen ompelin 6 metriä pitkästä kaksinkertaisesta organzasta. Nuppineulat loppui kesken :) Tuollanen näpräys on aivan mieluisinta hommaa!



En kauheesti perusta kaupoilla ravaamisesta ja hikisistä sovituskopeista. Ehkä se onkin yks syy miksi itse vaatteita tykkään kotona väsätä. Mutta kenkiä on kiva sovitella. Ja uskomatonta kyllä, vitosella irtosi nuo oikeanpuoleiset alekopasta. Nyt pitää painia kummat laitan, molemmat kun on jalassa varsin epämukavat :D Mut näinhän se menee, kauneuden eteen pitää vähän kärsiä.. Ja jos meinaa halvalla vielä päästä. Ois siellä ollu kalliita vähän ergonomisempiakin tarjolla. 


Kaverin häät siis tiedossa kuun lopulla. 
Niitä ootellessa sain tämän kaunokaisen hoitoon.


Aurinkoa ja iloa kevääseen ihmiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti