maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kerran keittiössä..

Työkavereita tuli kylään ja aattelin kokeilla tuota viime kerralla esittelemääni limejuustokakkua uudestaan vähän tuhdimmalla limellä ja sehän toimi.
Tällä kertaa tuli tosi hyvä versio!
Toisekseen jätin väriainetta vähemmälle tuosta päällikerroksesta ja ehkä tämä on vähän houkuttelevampi syötäväksi kuin ihan semmonen myrkynvihreä.. Keväinen ainakin.



Suolapalaksi tein kinkkukierteitä, 
joiden ohjeen sain joskus aikoinaan kaverin äidiltä. 

Taikinaan:
4 dl vehnäjauhoja
1dl muusijauhetta
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
125 g margariinia
2 dl kylmää vettä

Kuivat aineet sekaisin, nypitään rasva sekaan ja lisätään vesi.
Sekoitetaan tasaiseksi ja pistetään hetkeksi jääkaappiin niin on helpompi kaulita.


Täytteeseen puolikas purjo ja paprika,
pehmennetään pannulla öljyssä.


Lisäksi ketsuppia, sekä maun mukaan kinkkusuikaletta ja juustoraastetta,
mustapippuria ja pizzamaustetta.


Kierretään tiukalle rullalle ja leikataan parin cm leveiksi paloiksi.
Voidellaan munalla (juustoa päälle) ja paistetaan 225 asteessa kullanruskeiksi 
(olisko menny parikymmentä minuuttia).




Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti